Theodorrrrr 22 Posted August 8, 2020 Share Posted August 8, 2020 Nume: Theodor Data nasterii: 24.06.2005 De cat timp esti pe serverul nostru? 1luna, si 5 zile Cate mesaje ai pe serverul nostru? 2700 De ce ai ales sa aplici pentru acest grad? Imi place sa ajut ma implic in proiecte si sa contribui cu tot ce pot. De ce ai ales CraftMC? Activez pe acest server de ceva timp, si vreau sa ma implic ceva mai mult in comunitate. Detii un server de discord sau mai detii grad de staff pe alte servere? Nu Ai mai detinut un astfel de grad? Daca da, pe ce server? Da, am avut staff discord pe **** aproape 8luni De ce nu mai detii acest grad? M-am retras de pe comunitate. Descrie-te in cateva cuvinte Sunt o fire sociabila,imi place sa socializez cu lumea si sa-mi fac prieteni, imi place sa ma implic in genu acesta de proiecte. Link to post Share on other sites
_babymochi_ 0 Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 Buna Theodor! Cererea ta este completata corecta, in schimb, nu imi inspira incredere. Nu te vad activ pe chat si nici pe voice. Votul meu pentru tine este: Daca nu vei fi acceptat, vei putea face o alta cerere peste 5 zile. Succes! Link to post Share on other sites
Minii 9 Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 (edited) Bună Theodor! Ma bucur ca ai aplicat pentru funcția de staff discord! Ai mesajele necesare, la fel și timpul petrecut la noi în comunitate. În schimb nu te vad activ pe camerele voice. Te am văzut avertizând și ajutând persoanele din serverul nostru și asta ma mulțumește. Ai și un comportament foarte ok și asta nu trebuie sa lipsească de la un viitor staff /staff discord. Eu personal îți voi da o șansă! Edited August 9, 2020 by Minii Link to post Share on other sites
__al3x 29 Posted August 9, 2020 Management Team Share Posted August 9, 2020 Salut Theodor! Vreau sa incep prin a spune ca respecti toate cerințele,ai un comportament decent si ajuti unii oameni ,chiar si legat de clanuri . Nu te vad activ pe discutii si pe voice dar văd ca incerci sa te impilici așa ca votul meu este din nou Link to post Share on other sites
Ceapshout 17 Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 Salut Teodor, ai toate cerintele, nu prea esti activ pe chat/voice, cand esti activ ajuti cat de cat dar nu mi inspiri incredere. Te astept peste 5 zile cu alta cerere Link to post Share on other sites
Maddor 2 Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 Salut Theodor. Chiar daca indeplinesti conditiile pentru aceasta functie, activitatea ta, atat pe chat cat si pe voice, lasa de dorit. Nu te am vazut activ pe voice deloc. Pe chat esti activ rareori. Daca activitatea ta creste si dai dovada de un comportament adecvat pentru o functie staff raspunsul meu se va schimba la urmatoarea cerere. Pana atunci raspunsul meu este: Link to post Share on other sites
_yacho 44 Posted August 10, 2020 Management Team Share Posted August 10, 2020 ~Te asteptam cu o noua cerere peste 5d. O zi frumoasa! Link to post Share on other sites
Recommended Posts