zZDaRiAnZz 0 Posted January 7 Share Posted January 7 Nume:Darian Data nasterii:06/03/2006 ID discord:#1207 De cat timp esti pe serverul nostru?:5/6 luni Cate mesaje ai pe serverul nostru?:4130 De ce ai ales sa aplici pentru acest grad?Ca sa pot ajuta serverul sa scape de oameni toxici,de cei care injura De ce ai ales CraftMC? Deoarece are o comunitate foarte frumoasa Detii un server de discord sau mai detii grad de staff pe alte servere?Detin un server de discord dar nu prea mai are activitate Ai mai detinut un astfel de grad? Daca da, pe ce server?Da,FunTime De ce nu mai detii acest grad?:Am iesit din server deoarece fondatorul era foarte toxic Descrie-te in cateva cuvinte:De treaba,nu injur,nu beau,nu fumez sunt baiat cuminte Link to post Share on other sites
Maniacu22 8 Posted January 7 Manager Share Posted January 7 (edited) Salut Darian! Ma bucur ca vrei sa devii Staff Discord. In primul rand te vad activ pe chat, pe voice mai rar. In al 2-lea rand ai cele 3000 de mesaje minime. In al 3-lea rand ai un comportament foarte urat. Cred ca de vreo 3 sau 4 ori te-am prins pe discutii cum injurai/jigneai ceilalti jucatori. Cu toate astea votul meu este: Succes! Edited January 7 by Maniacu22 Link to post Share on other sites
Beatriz20202 9 Posted January 7 Share Posted January 7 Buna Darian, Ma bucur sa vad ca vrei sa aplici ca staff discord. Esti activ pe chat cat si pe voice. Doar ca comportamentul tau lasa de dorit. Acest lucru se poate schimba pe viitor. Insa de data asta de la mn ai: Link to post Share on other sites
__al3x 26 Posted January 8 Manager Share Posted January 8 Salut Darian ! Apreciez faptul că ai decis să te alaturi echipei noastre . Am vazut o schimbare majoră la tine, comportamentul tau este unul ok si nu faci probleme. Chiar daca nu ajuti atat de mult stafful, iți voi da o șansă. Link to post Share on other sites
Ceapshout 16 Posted January 8 Share Posted January 8 Salut Darian! Ai toate cerintele necesare dar esti toxic nu avertizezi jucatorii ai un hist murdar. Daca o sa observ schimbari o sa-mi schimb votul. Link to post Share on other sites
_DarkAngel_ 37 Posted January 8 Manager Share Posted January 8 Salut, momentan comportamentul tau nu este adecvat pentru a putea fi membru din echipa noastra. Te asteptam cu o noua cerere cand esti dedicat pentru sarcina asta. Link to post Share on other sites
Recommended Posts